Bring virksomhedens pensionsordning i topform

Bring virksomhedens pensionsordning i topform

Webinar for HR der giver indsigt i, hvordan virksomheden kan arbejde strategisk med en pensionspolitik og rammerne for pensionsordningen

Pensionsordninger indeholder ofte de samme elementer, og det er væsentligt for virksomheden at sikre, at rammer og vilkår, priser og omkostninger, muligheder og fleksibilitet afspejler virksomhedens holdninger og politikker.

På webinaret kommer du til at høre om de faktorer, der spiller en væsentlig rolle for, at pensionsordningen har den ønskede effekt – og du får indblik i, hvordan I som virksomhed i samarbejde med WTW stiller relevante krav til pensionsudbyderne, så jeres firmapensionsordning kommer til at indeholde de løsninger, der passer bedst til jer.

Du får også kendskab til, hvordan WTW som uafhængig rådgiver medvirker til, at jeres virksomhed og medarbejdere har en pensionsordning, der løbende bliver opdateret i indhold og vilkår – og hvordan vi i samarbejde sikrer, at jeres behov og WTW’s viden om og overvågning af markedet aktivt bruges i den løbende tilpasning af ordningen.

Mia Lauge Vestergaard

Mia Lauge Vestergaard er Key Account Manager og den ene af de oplægsholdere, du møder på dette webinar.

Mia har det overordnet ansvar for kunder i WTW og tager sig af kontrakt-forhandlinger og alt omkring indholdet i kundens pensionsaftale.

Lars Clausen

Lars Clausen er Account Director og den anden af de oplægsholdere, du møder på dette webinar.

Lars har det overordnet ansvar for kunder i WTW og tager sig af kontrakt-forhandlinger og alt omkring indholdet i kundens pensionsaftale.

Mia og Lars vil blandt andet fortælle om:

  • Pensionspolitik og krav til pensionsordningen
  • Formål og muligheder med en pensionsordning
  • Tendenser på pensionsmarkedet
  • Det som I skal være opmærksomme på
  • Værdien af udbud af pensionsordning
  • Samarbejdet med WTW

Hvem?

Webinaret er for personer, der arbejder i HR eller med personale- og lønadministration.

Hvornår?

7. september 2023 kl. 13.00

Det foregår online via Microsoft Teams.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, så kan du se en optagelse af webinaret. Det kan du ved at klikke på det deltagerlink, du modtager sammen med din tilmeldingsbekræftelse.

Hvor længe?

60 minutter

Pris

Det er gratis at deltage i webinaret

Kontakt

Helle Guldager
E-mail | +45 8813 9662

Tags: