Forstå og forklar jeres pensionsordning

Forstå og forklar jeres pensionsordning

På dette webinar får du grundlæggende viden om forskellige elementer i en firmapensionsordning, og du får indsigt i betydningen af at få den rette pensionsrådgivning.

Når du har deltaget i dette webinar, vil du være i stand til at guide virksomhedens medarbejdere i forhold til henvendelser om jeres pensionsordning – og du får indsigt i, hvornår det er vigtigt, at en medarbejder henvender sig til WTW for at få uvildig rådgivning.

Du får bred viden om de elementer, som en pensionsordning kan bestå af – og om reglerne for blandt andet indbetalinger, beskatning og forsikringsdækninger.

Du får også indblik i den uvildige rådgivning, som WTW tilbyder jeres medarbejdere, som giver jeres medarbejdere mulighed for at vælge den løsning, der er mest rigtig for dem.

 Susan Thorslev

På dette webinar møder du Susan Thorslev, som er kunderådgiver i WTW.

Susan er specialist i firmapensionsordninger og har mange års erfaring med at rådgive den enkelte medarbejder. Susan har en stor viden om pensionsforhold og bruger sin ekspertise til at servicere og rådgive jeres medarbejdere om de mange forskelligartede spørgsmål til pension, når de henvender sig til WTW’s kundeservice.

 Tina Rønfeldt

På dette webinar møder du Tina Rønfeldt, som er pensionskonsulent i WTW.

Tina er specialist i firmapensionsordninger og rådgiver både nyansatte og medarbejdere, der løbende har behov for at justere forsikringsdækninger og investeringen af deres opsparing. Tinas viden om pension sikrer, at jeres medarbejdere bliver ført sikkert og trygt gennem de vigtige beslutninger, der skal træffes ved etablering eller ændringer af pensionsordningen.

Susan og Tina vil på dette webinar give dig svar på:

  • Hvad en pensionsordning indeholder og hvordan den fungerer og sammensættes
  • Hvilke regler, der er for indbetaling og udbetaling
  • Hvad du skal være opmærksom på ved ansættelser og fratrædelser
  • Hvilke muligheder medarbejderne har for at justere deres pensionsordning og forsikringsdækninger

Hvem?

Webinaret er for personer, der arbejder i HR eller med personale- og lønadministration.

Hvornår?

31. august 2023 kl. 9.00

Det foregår online via Microsoft Teams.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, så kan du se en optagelse af webinaret. Det kan du ved at klikke på det deltagerlink, du modtager sammen med din tilmeldingsbekræftelse.

Hvor længe?

1 time

Pris

Det er gratis at deltage i webinaret

Kontakt

Har du spørgsmål, så kontakt WTW Event på dk-event@willistowerswatson.com

Tags: